S200B (Код: )

Тази търговска везна е наследник на серията EVL – популярни и добре познати везни, доказали се в практиката като надеждни средства за измерване.

Тази търговска везна е налична в черен и бял цят; разполага с клиентски LCD дисплей с подсветка, акумулаторна Li-on батерия и има ниска консумация на енергия (издържа до 30 дни с включен режим Sleep), поради наличието на автоматично изключване, режим Sleep, регулиране яркостта на подсветката и др. По капацитет може да бъде двуинтервална – до 3/6 кг., 6/15 кг., 15/30 кг. или едноинтервална – до 6, 15 или 30 кг.

Везната Elicom S200В е подходяща за магазини и пазари, тъй като притежава влагозащитена клавиатура с 20 фунционални бутона и 12 бутона за бързо избиране на артикули и работи при температура от -10 до +40 градуса. Тя има следните функции: ценоизчисляване, тара, ръчна тара, нулиране, продажба на 100 g, клиентска сметка, бързо запаметяване на артикули, изчисляване на ресто, фиксиране на тара и цена. Оборудвана е с интерфейс RS232 за връзка с компютър, касов апарат, POS система.

Цена: 285.00 Лева с ДДС.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support