Касови апарати

Касови апарати

Търговски софтуер

Търговски софтуер

Електронни везни

Електронни везни

Търговски-софтуер ТИС КАРАТ Lite (Код: )

ПРОГРАМНИЯ ПРОДУКТ "ТИС КАРАТ ЛАЙТ 3.0.0284 ВЕРСИЯ" Е РЕГИСТРИРАНА В НАП И ОТГОВАРЯ НА НАРЕДБА Н-18, изм. и доп. ДВ. бр.80 от 28 Септември 2018г.

Без такси за активация, Без облачно пространство ! Заплаща се еднократно!!!

Търговската информационна система ТИС КАРАТ ЛАЙТ е разработена за автоматизирано управление на продажбите и движенията на стоки и парични потоци в малки търговски обектисамо с едно работно място.

Софтуерният продукт ТИС КАРАТ ЛАЙТ е предназначен за малки и средни търговски обекти, които работят само с едно работно място. Продукта има възможност за работа със сензорни екрани(TouchScreen), въвеждане на доставки, продажби, ревизии, допълнителни касови плащания(карта, купон, кредит, вътрешна сметка). Поддържа работа с всички фискални устройства на Датекс,, Дейзи, Тремол, ЗИТ, ISL ,INCOTEX и други.

Работата на ТИС КАРАТ ЛАЙТ е напълно идентична с работата в ТИС КАРАТ и се различава само по това, че може да работи локално, само и единственно на едно работно място с един склад и един ценоразпис. При нужда от инсталация на повече от едно място в търговския обект лесно може да се премине към ТИС КАРАТ, защото използва същата БД без промени.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support